CROWN TRUSS

CROWN TRUSS

Crown Truss Standı modüller sistem olarak üretilen bir  display sistemidir. Fuar, kongre ve organizasyonlarınızda rahatça kullanabileceğiniz bir üründür. İstediğiniz zaman ek modüller alarak da standınızı büyütebilir ve farklı şekiller oluşturabilirsiniz.Ürünün en büyük avantajı baskı maliyetinin düşük olmasıdır yeni baskılar yaptırarak kolayca değiştirebilirsiniz.Crown truss  çift taraflı görsel sergilemek için uygundur.Crown truss stand sistemini istediğiniz ölçülerde yapılabilmektedir, Farklı ölçüler hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

 

Fuar standı çeşitleri nelerdir ?

Tasarıma ve bütçesine göre oldukça çeşitlilik gösterir. Ahşap, modüler ya da maxima sistemler olabileceği gibi, vinil duvar sistemleri ya da truss sistemler ile entegre kurulan fuar stantları da olabilmektedir.

Truss sistem nedir?

Çelik ve alüminyum alaşımlı, mukavemeti yüksek, çeşitli uzunlukta parçalardan ve bağlantı elemanlarından oluşan karkas destek sistemleridir.

 

Truss sistem nerelerde kullanılır?

Çeşitli kullanım alanları vardır. Konser alanları, festival , toplantı, organizasyon, okullardaki konferans salonları gibi etkinliklerdeki sahne uygulamaları veya fuar stantları örnek gösterilebilir.

 

Truss sistem faydaları nelerdir?

Kesintisiz olarak büyük mesafelere ulaşabilir ve bağlantı noktalarını azaltır. Ayrıca taşıyıcılığı diğer sistemlere göre oldukça yüksektir. Baskı değişim maliyeti diğer stantlara göre daha ekonomiktir. Kendiniz kurup toplayabildiğiniz için montaj ücreti ödemezsiniz.

Standı satın alma mı kiralama mı daha avantajlıdır ?

Her iki yöntemin de kendine göre avantajları vardır. Yıl içerisindeki fuar katılım sayınız az ise kiralama daha uygun bir seçenektir. Sizi depolama ve bakım maliyetlerinden kurtarır. Ancak yıl içerisinde fazla katılımınız varsa satın alma daha avantajlıdır..

Türkiyede bir çok organziasyona hizmet verdiğimiz Crown Truss sistemi yerli üretimdir.

 

 

 

Crown Truss  stand modellerimiz için tıklayınız

Müşteri Hizmetleri

Ürünlermiz ile ilgili bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.

+90 216 456 44 83

Önce Reklam firması olarak doğru ve modern reklam uygulama materyallerini sizlere sunuyoruz.

Reklam sektöründe 16 yıldır hizmet vermekteyiz. Firmamız yurt dışından display standlar ithal etmektedir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
© 2016 | Önce Reklam Hizmetleri » by Dijitmo